Stugor

Hyr stuga i Idre i direkt anslutning till fantastisk natur och sju olika tjärnar med ädelfisk, njut av stillheten som bara naturen kan ge.

Möt tystnaden i en av våra vildmarksstugor

 

 Vildmarksstugor, perfekta för dig som vill känna dig närmare naturen.
I anslutning till olika tjärnar hittar ni varje stuga, alla stugor är utan el –  vad varje stuga är utrustad med hittar ni här nedan.

Stuga Larstjärn

  • Larstjärnstugan är vår rymligaste stuga som är utrustad med gasolspis och -ugn, köksutrustning & vedeldad kamin med tillhörande ved.
  • Det finns två våningssängar och uteplats med bänkar och eldstad. Utedass.
  • Våra vildmarksstugor är genuina och rustika, därför finns ingen el eller rinnande vatten.

Stuga Krondrickat

  • Stugan i Krondrickat ligger väldigt privat och du måste parkera några hundra meter ifrån stugan. Stugan är utrustad med dubbla gasolplattor, köksutrustning & vedeldad kamin med tillhörande ved.
  • Den har två våningssängar och uteplats med eldstad. Utedass.
  • Våra vildmarksstugor är genuina och rustika, därför finns ingen el eller rinnande vatten.

Stuga Storloken

  • Stugan är utrustad med gasolspis och gasolugn, köksutrustning, vedeldad kamin med tillhörande ved, det finns även en hundkoja med löplina utanför stugan.
  • I Storloken finns det en våningssäng och en dubbelsäng. Alldeles intill finns en mysig slogbod med eldstad med vy ut över tjärnen. Utedass.
  • Våra vildmarksstugor är genuina och rustika, därför finns ingen el eller rinnande vatten.

Vildmarksstugor

Njut av stillheten i våra vildmarkstugor med en tjärn direkt utanför dörren vid varje stuga. I våra stugor får du känna vildmarken på riktigt, vatten hämtar du i tjärnen utanför och uppvärmning av stugan sker genom vedeldad kamin. I stugorna finns gasolplattor att laga mat på och i vissa även gasolugn.

Stugorna ligger privat belägna vid varsin tjärn så du kan uppleva naturen helt ostört, det finns ett flertal slogbodar i anslutning till varje tjärn perfekt för utflykter. Det finns både båt och kanot för uthyrning dagsvis.

Köp vårt fiskekort och du har tillgång till fantastiskt ädelfiske i hela sju olika tjärnar, självklart kan du även hyra fiskepö eller kanske en fiskeguide för en dag. Förhoppningsvis fångar du din egna gourmet middag, och vill du prova röka din egen fisk kan du hyra vår portabla rök.

Stugorna är tillgängliga hela året och fungerar perfekt som jaktstugor med jakt precis utanför dörren och mysiga skoterstugor på vintern.

Bokningsförfrågan

Vänligen välj önskad stuga

Tillgängligt
Fullbokat
Ej bokningsbar
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31