HYR KANOT

Kanotuthyrning i Idre – hyr din egna kanot och gör ett eget äventyr, hos oss kan du hyra kanot endast för dagen eller flera dagar om du ska paddla en längre tur.
Flytvästar ingår alltid i priset.

Våra kanoter finns tillgängliga för uthyrning alla dagar under veckorna 21 – 37

 

 

 

Våra kanoter ligger belägna i Hösthåns lugna vatten som är en del av Sörälven. Hösthån är det perfekta utflyktsmålet för dagen, fina vatten och mysiga vikar, bra fiske och mycket djurliv, det finns också ett vildmarkscamp som du enkelt kan stanna till vid och fika eller göra upp eld om du tex. vill grilla korv.
Tänk på att ALLTID kolla upp om det råder eldningsförbud innan du gör upp eld.

Vi kör också ut kanoter om du vill paddla någon annanstans.
Idre med omnejd har många fina vatten för längre kanotturer, Idre Turistbyrå kan hjälpa dig med tips på olika kanotturer och karta.

Hur många kan man sitta i en kanot?
Man kan alltid paddla ensam i en kanot, och i våra största kanoter kan man sitta upp till fyra personer, två personer som paddlar och två personer som sitter på golvet i kanoten.  Oavsett hur många ni är i en kanot har man alltid MAX två stycken paddlar. 

När du gör din bokningsförfrågan glöm inte att ange om det är i Hösthån ni önskar paddla eller någon annanstans och vilken tid ni önskar påbörja er kanottur.

P.S. Du vet väl att du kan hyra fiskespö av oss om du glömt ditt hemma?

Pris
400:-/dag och kanot
Hyr kanot
Bäversafari

Bokningsförfrågan

Kanot

Tillgängligt
Fullbokat
Ej bokningsbar
MTOTFLS
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Tillkommer transportkostnad 30 SEK/mil
Vänligen välj ett datum först.