Stugor

Här finner ni stugor i direkt anslutning till fantastisk natur och sju olika tjärnar med ädelfisk, njut av stillheten som bara naturen kan ge.

Möt tystnaden i en av våra vildmarksstugor

Vildmarksstugor, perfekta för dig som vill känna dig närmare naturen.
I anslutning till olika tjärnar hittar ni varje stuga, alla stugor är utan el –  vad varje stuga är utrustad med hittar ni här nedan.

Just nu är det rabatt på samtliga stugor 
500:-/dygn

Vildmarksstugor

Njut av stillheten i våra vildmarkstugor med en tjärn direkt utanför dörren vid varje stuga. I våra stugor får du känna vildmarken på riktigt, vatten hämtar du i tjärnen utanför och uppvärmning av stugan sker genom vedeldad kamin. 
I stugorna finns gasolplattor att laga mat på och i vissa även gasolugn, se mer i info om varje stuga här till höger.  

Stugorna ligger privat belägna vid varsin tjärn så du kan uppleva naturen helt ostört, det finns ett flertal slogbodar i anslutning till varje tjärn perfekt för utflykter. Det finns både båt och kanot för uthyrning dagsvis. 

Köp vårt fiskekort och du har tillgång till fantastiskt ädelfiske i hela sju olika tjärnar, självklart kan du även hyra fiskepö eller kanske en fiskeguide för en dag. Förhoppningsvis fångar du din egna gourmet middag, och vill du prova röka din egen fisk kan du hyra vår portabla rök.

Intresserad av matpaket?
Vi kan ordna frukost, lunch och middag. 
Smidiga matpaket att ta med på utflykter eller trevliga matkassar med lokala råvaror att tillaga i stugan själv.

Stugorna är tillgängliga hela året och fungerar perfekt som jaktstugor med jakt precis utanför dörren och mysiga skoterstugor på vintern.

Våra stugor hittar du en mil söder om Idre, 
belägna vid Larstjärnarna Fiskecenter. 

 

Pris

Stuga Krondrickat 500:-/dygn
Stuga Storloken 500:-/dygn
Stuga Larstjärn 500:-/dygn

Om stuga Larstjärn
  • Larstjärnstugan är vår rymligaste stuga som är utrustad med gasolspis och -ugn, köksutrustning & vedeldad kamin med tillhörande ved.
    Det finns två våningssängar och uteplats med bänkar och eldstad. Utedass.
Om stuga Krondrickat
  • Stugan i Krondrickat ligger väldigt privat och du måste parkera några hundra meter ifrån stugan. Stugan är utrustad med två våningssängar, dubbla gasolplattor, köksutrustning, vedeldad kamin med tillhörande ved. Utanför hittar du en trevlig uteplats med eldstad. Utedass.
Om stuga Storloken
  • I Storloken finns det en våningsäng och en dubbelsäng, stugan är utrustad med gasolspis och -ugn och köksutrustning, vedeldad kamin med tillhörande ved, det finns även en hundkoja med löplina utanför stugan. 
    Alldeles intill finns en mysig slogbod med eldstad med vy ut över tjärnen. Utedass.
Viktigt att veta
  • Våra vildmarksstugor är genuina och rustika, därför finns ingen el eller rinnande vatten.
  • Vid frågor vänligen kontakta oss på info@idrewildtrack.com

Bokning

Map Larstjärnarna